Conceptul Magazinului Chasse aux Couleurs a luat nastere din dragostea pentru moda, pasiunea pentru frumos si dorinta de intalni un nou brand pe piata din Romania.

Chasse aux Couleurs este sinonim cu „vanatoarea” de design, stil, culoare si calitate.

Chasse aux Couleurs a reusit intr-un timp foarte scurt sa „vaneze” branduri si designeri deosebiti si sa-i prezinte intr-un altfel de boutique. Magazinul Chasse aux Couleurs este situat in galeria The Grand Avenue din incinta Hotelului JW Marriott.

Primul brand care a ajutat la realizarea proiectului este O’Bag, un brand italienesc de genti si accesorii, cu un concept simplu, acela de a construi propria geanta.

O’Bag este o linie de genti si accesorii realizate din materiale deloc pretentiose, dar teribil de ingenioase precum cauciucul. Cu toate acestea , gentile au un design super fresh & cool, marca Emanuele Mangenta. O alta chestiune simpatica atunci cand vine vorba despre O’Bag , ar fi faptul ca va puteti amuza la infinit si schimba accesoriile intre ele, astfel incat puteti obtine o geanta noua in fiecare zi.

Evident, faptul ca este o geanta practica nu trebuie neglijat – geanta poate fi curatata, extrem de usor, gratie materialului din care este confectionata. Accesoriile ce completeaza look-ul urban si dinamic al gentii O’Bag sunt impartite pe sezoane ( materialele difera in functie de anotimp – blana naturala, doc, bumbac etc.)

Design-ul contemporan, pretul accesibil si versatilitatea incredibila a acestei genti , o transforma in companionul ideal atat pentru o hipsterita, cat si pentru o femeie ce imbraca zi de zi tinute office.

Un alt punct de atractie il constituie brand-ul premium italienesc Space Style Concept, prezent pentru prima data pe piata din Romania, un brand care se adreseaza consumatorilor exigenti, elegenti si sofisticati, care doresc sa-si exprime personalitatea atat prin tinute casual, cat si prin tinute de cocktail sau smart-casual.

Space Style Concept dezvaluie ultimele tendinte in materie de forme, culori si materiale prin rochiile de seara si de cocktail, elegante si senzuale care evidentiaza cu succes rafinamentul si frumusetea oricarei femei, prin tinutele de zi, camasi, top-uri, pantaloni, sacouri, jachete care sunt dedicate femeilor glamour-chic cu un aspect dinamic si practic in viata cotidiana si nu in ultimul rand prin articolele de incaltaminte create din cele mai fine si pretioase materiale.

Chasse aux Couleurs a luat nastere din dragostea pentru moda, pasiunea pentru frumos si dorinta de intalni un nou brand pe piata din Romania.

ADRESA