1. Definitii

CHASSE AUX COULEURS – Societatea Comerciala Chasse aux Couleurs SRL, organizata in baza legii romane.
SITE – Domeniul  chasseauxcouleurs.ro

CONTINUT are urmatoarea definitie:
•    toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
•    continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Chasse aux Couleurs prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al  Chasse aux Couleurs UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•    informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Chasse aux Couleurs intr-o anumita perioada;
•    informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Chasse aux Couleurs are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la Chasse aux Couleurs, sau alte date privilegiate ale acesteia.

CAMPANIE – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Chasse aux Couleurs.

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

MEMBRU – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Fashion Days (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Chasse aux Couleurs si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
CLIENT – Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU Chasse aux Couleurs, si care a plasat cel putin o comanda pe site.
DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii
CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a. contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;
NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Chasse aux Couleurs intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Chasse aux Couleurs cu referire la informatiile continute de acesta.
TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Chasse aux Couleurs catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Chasse aux Couleurs, indiferent de modalitatea de livrare;
TAXA DE TIMBRU VERDE – valoare exprimata in lei, platita de catre Chasse aux Couleurs catre compania autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare / reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut in HG nr. 1037/2010 privind deseurile de echipamente electrice si electronice. Conform legii, taxa de timbru verde este facturata de catre Chasse aux Couleurs (producator) si trebuie suportata in final de catre Clientul final (utilizator).

TAXA DE PROCESARE PENTRU PLATA LA LIVRARE – Pentru orice comanda platita ramburs se aplica o Taxa de Procesare pentru Plata la Livrare. Fiecare comanda expediata de Chasse aux Couleurs implica cheltuieli logistice de depozitare, manipulare a produselor si ambalare a acestora, precum si cheltuieli de colectare si procesare numerar (cash). Toate aceste cheltuieli sunt incluse in Taxa de Procesare pentru Plata la Livrare, care este o taxa unica, achitata asadar o singura data pentru o comanda plasata, indiferent de numarul produselor comandate simultan.

Pentru comenzile achitate cu cardul nu se aplica Taxa de Procesare pentru Plata la Livrare.

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Fashion Days si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.ChasseauxCouleurs.ro.
2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, Chasse aux Couleurs sau oricarui tert cu care Chasse aux Couleurs are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

•    2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de Chassea aux Couleurs prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea Chasse aux Couleurs de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Chasse aux Couleurs.
•    2.5.2. Chasse aux Couleurs va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
•    2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.6. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Chasse aux Couleurs, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Chasse aux Couleurs destinate acestui scop.
2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Chasse aux Couleurs.
2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Chasse aux Couleurs si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Clientul va indica motivele revocarii acordului sau, urmand a stabili impreuna cu Chasse aux Couleurs modalitatea de solutionare a cazului. Daca in urma revocarii acordului, clientul solicita in mod expres si neechivoc anularea comenzilor aflate in derulare, Chasse aux Couleurs le poate anula, urmand a restitui clientului sumele achitate in termenul prevazut de lege.
2.10. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Chasse aux Couleurs, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Membru, Chasse aux Couleurs va considera ca persoana intruneste conditiile susmentionate.

3. Continut

3.1.Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Chasse aux Couleurs, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Chasse aux Couleurs, includerea oricarui continut in afara site-ului Chasse aux Couleurs, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Chasse aux Couleurs asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Chasse aux Couleurs.
3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Chasse aux Couleurs si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Chasse aux Couleurs cu referire la acel continut.
3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.
3.5. In cazul in care Chasse aux Couleurs confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Chasse aux Couleurs pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Chasse aux Couleurs si/sau al angajatului Chasse aux Couleurs care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Contact

4.1. Chasse aux Couleurs publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea  Clientilor sau Membrilor.
4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite Chasse aux Couleurs sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).
4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Chasse aux Couleurs de a contacta Membrul sau Clientul.
4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Chasse aux Couleurs se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului. Astfel, Chasse aux Couleurs, va considera ca Membrul sau Clientul, consimte la primirea notificarilor din partea Chasse aux Couleurs in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe site.
4.5. Chasse aux Couleurs isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii), exprimandu-si acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Chasse aux Couleurs, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.
5.2. Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Chasse aux Couleurs in limitele Politicii de confidentialitate.
5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:
•    5.3.1. folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite sau apeland numarul de telefon gratuit 0800 0800 01;
•    5.3.2. prin folosirea optiunilor disponibile in Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte;
•    5.3.3. prin contactarea Chasse aux Couleurs, utilizand instrumentele dinsponibile pe site, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.
5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
5.5. Chasse aux Couleurs isi rezerva dreptul de a selectiona Membrii sau Clientii care si-au exprimat anterior de a primi newsletter si/sau alerte catre care va trimite astfel de notificari, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client, fara nici un angajament ulterior din partea Chasse aux Couleurs, In acest caz, Membrul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al Chasse aux Couleurs pentru a primi justificarile necesare in legatura cu orice decizie si/sau actiune intreprinsa de Chasse aux Couleurs, in sensul prezentului articol.
5.6. Chasse aux Couleurs nu va include in newslettere si/sau alertele transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener Chasse aux Couleurs, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

6. Frauda

6.1. Chasse aux Couleurs nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
6.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.
6.3. Chasse aux Couleurs declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru/Client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Chasse aux Couleurs.
6.4. Clientul sau Membrul va informa Chasse aux Couleurs asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
6.5. Chasse aux Couleurs nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail, cu indeplinirea conditiilor mentionate la art. 5.3. din prezentul Document.
6.6. Comunicarile realizate de catre Chasse aux Couleurs prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
6.7. Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutului si/sau al Chasse aux Couleurs, aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
•    6.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
•    6.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre Chasse aux Couleurs catre Membru / Client
•    6.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
•    6.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Chasse aux Couleurs catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

7. Limitare de responsabilitate

7.1. Chasse aux Couleurs nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
7.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre Chasse aux Couleurs violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Chasse aux Couleurs, conform detaliilor de contact, astfel incat Chasse aux Couleurs sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
7.3. Chasse aux Couleurs nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Chasse aux Couleurs.
7.4. Chasse aux Couleurs nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
7.5. Chasse aux Couleurs este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Chasse aux Couleurs, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
7.6. Chasse aux Couleurs nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
•    7.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului;
•    7.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
•    7.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.

7.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

7.8. Materialele de promovare (incluzand dar nelimitandu-se la banner-ele de campanie), utilizate pentru prezentarea fiecarei campanii pe site si/sau pe pagina de Facebook a companiei, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fara ca utilizarea bannere-lor a fi interpretata ca fiind o obligatie asumata de Chasse aux Couleurs de a detine efectiv in stoc pentru scopuri de comert, produsele ce apar sau pot sa apara in cadrul acestora. Astfel, numai produsele prezentate pe site, avand indicate pretul de vanzare si caracteristicile acestora servesc scopurilor comerciale ale companiei (sunt disponibile pentru vanzare).

8. Forta majora si cazul fortuit

8.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
8.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
8.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
8.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
8.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

9. Litigii

9.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Chasse aux Couleurs Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.
9.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si Chasse aux Couleurs se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.
9.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si Chasse aux Couleurs sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul Chasse aux Couleurs, in conformitate cu legile romane in vigoare.
9.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
9.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

10. Dispozitii finale

10.1. Chasse aux Couleurs isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.
10.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, Chasse aux Couleurs nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
10.3. Chasse aux Couleurs isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

11. Feedback

11.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Chasse aux Couleurs, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0753119933, de luni pana duminica, sau prin email la office@chasseauxcouleurs.ro
11.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ulchasseauxcouleurs.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor deveni si ramane proprietatea SC Chasse aux Couleurs SRL, de la data transmiterii acestora catre Chasse aux Couleurs, pe orice cale de comunicare.

Chasse aux Couleurs a luat nastere din dragostea pentru moda, pasiunea pentru frumos si dorinta de intalni un nou brand pe piata din Romania.

ADRESA